Restaurant

VENTO | LA VELLA YACHTING CLUB

Restaurant Vento

Odata ajuns la Vella Arena Resort And Spa papilele tale gustative vor beneficia de rasfatul potrivit pentru un sejur de vis.
Pentru asta te asteapta RESTAURANTUL VENTO .
Amplasat intr-o zonă atât de râvnită mai ales pentru tradițiile locale și mâncarea tipic romanească, cu o capacitate totala de 170 locuri, Restaurantul Vento nu putea să nu mearga cu meniul și în această direcție.
Pentru ca experiența să fie completă, selectia de bauturi este pe masura.Veți găsi la noi vinuri de la crame de traditie din Romania, bauturi spirtoase si gama complete de bauturi non alcoolice.
Situat într-o zona importanta din ClisuraDunarii in centrul localitatii Dubova , restaurantul ofera o rafinata si încântatoare atmosfera care reflecta caldura si ospitalitatea turismului românesc.
In timp ce privirile va vor fi furate de frumoasele obiecte ce decoreaza restaurantul personalul ce va sta la dispozitie , va face tot posibilul astfel incat timpul petrecut la Restaurant Vento sa fie unul placut si de neuitat.
In fiecare seara de vineri ( perioada 01 Mai – 01 Octombrie ) oaspetii nostri se pot bucura de muzica traditional romaneasca oferita de tarafuri de lautari autentici.
Scopul principal este ca de fiecare data cand veniti sau reveniti in Clisura Dunarii , sa fim optiunea principala in alegerea locului de servit masa pe tot parcursul zilei, motiv pentru care facem ca fiecare masa servita la noi sa fie o experienta nu doar o necesitate.

Restaurant Vella

Meniu atent selecționat, cu specific preponderent Mediteranean, specific ce in combinație cu unicitatea și ineditul Cazanelor Dunarii completează vizita in locația noastră, transformând-o încă de la primii pași intr-o experienta memorabila.

Cauți o experiență culinară de neuitat în Clisura Dunării?

Avem oferta potrivită gustului tău

Rezervă acum

RESTAURANT VENTO: +4 0748 531 768

LA VELLA YACHTING CLUB: +40 753 111 222