Știai că poți să petreci timp de calitate împreună cu noi?

Croaziere, drumeții și multe altele…

Agrement

Ai ajuns la Vella Arena Resort And Spa si te gandesti cum sa armonizezi activitatile in timpul ce il vei petrece aici?? Simplu…
Pe langa bucuriile oferite de facilitatile pe care le gasesti la noi te invitam sa iti mai alegi :
– Plimbari cu yachtul cu o capacitate de 35 locuri ;
– Plimbari cu mini yachtul capacitate 6-8 locuri.
– Drumetie la pas cu ghid insotitor pe Ciucarul Mare , drumetie pe o distanta de aproximativ 5 km
unde smochinul este la fiecare pas
Plimbarea cu ambarcatiunea in Cazanele Dunarii, vă va permite sa admirati maretia naturii, sa ascultati povești cu dacii și romanii, precum și sa descoperiti locuri inaccesibile de pe uscat.

Primul obiectiv pe care nu veti avea cum sa il ratati o sa fie chipul lui Decebal, sculptura devenind un simbol al acestei zone, construita prin grija lui Iosif Constantin Dragan.
Tot aici pe malul stang al Dunarii o sa aveti ocazia sa vedeti si un impresionat lacas de cult in care traieste o comunitate de calugari si anume manastirea Mraconia, manastire ce are la baza un fost punct de dirijare a navigatiei fluviale.
Traseul o sa continue cu o peisagistica diversificata si versanti abrupti care parca o sa va calauzeasca calea de trecere prin munti.
Pe malul sarbesc o sa puteti admira, placa memoriala ’’Tabula Traiana’’ monument UNESCO care evocă victoria Împăratului Traian în urma războaielor cu dacii.
Popasul il veti face in zona misterioasei pesteri Veterani unde legendele locului ii dau o imagine mai aventuroasa. Aici se spune ca dacii au construit altarul unde se inchinau in cinstea lui Zamolxis.
Daca este chiar asa veti putea afla doar la fata locului.

PROGRAM INFORMATII & REZERVARI : Marti- Duminica 10:00 - 18:00

CERE OFERTA PERSONALIZATA