Wellness & Spa - time to relax!

Salina cu sare de Himalaya, o saună cu infraroșu, o saună uscată, zonă de relaxare cu baldachine…

Spa-ul Resortului La Vella Arena are o suprafață de 1600 mp și este dotat cu piscină interioară cu dimensiunea de 16 m pe 6m, temperatura apei fiind de 28-29 grade Celsius. De asemenea tot aici veți regăsi salina cu sare de Himalaya, o saună cu infraroșu, o saună uscată, zonă de relaxare cu baldachine, o cameră de masaj și un jacuzzi de 6-8 persoane.

Salina resortului La Vella Arena – sănătate în confort deplin!
Salina este o oază de liniste și relaxare situată în zona SPA a complexului.
Salina, placată cu blocuri de sare de Himalaya, este dotată cu un pulverizator de sare de ultimă generație care îți oferă cei mai fini aerosoli de sare pentru o curățare profundă a plămânilor și a sistemului respirator.

Beneficiile salinoterapiei:

Respiri mult mai ușor – terapia cu sare curată plămânii și revigorează organismul îmbunătățirea sistemului imunitar-terapia cu sare ucide bacteriile și virusii din sistemul respirator.
Reduce simptomele – generate de afecțiunile ORL( rinite, sinuzite, otite )
Reduce stresul – aportul de oxigen mai mare și energia crescută au ca rol reducerea momentelor de stres
Dormi mai bine – salinoterapia înseamnă un sistem respirator curat, deci o calitate excelentă a somnului, scade factorii care cauzează sforăitul
O piele mult mai fina – sarea uscată acționează la nivelul microcirculației pielii îmbunătățind regenerarea acesteia

Ce iti mai aduce salina ??
– Stare generală de bine a organismului
– Relaxare totală
– Te ajută să obții un sistem imunitar mult mai întărit și o rezistență mai mare în fața bolilor
– Curățarea căilor respiratorii până la nivelul alveolelor pulmonare, ceea ce îți va oferi eliberare
– Migrene, oboseală, tensiuni interioare, toate acestea vor fi diminuate
– Eliminarea depunerilor de pe pereții sistemului respirator, în cazul fumătorilor
– Reduce formele de manifestare, durată și intensitate a alergiilor.

Sauna este o odaie mică supraîncălzită (70 – 90 grade Celsius), prevăzută cu bănci, care poate să fie alături de un bazin de înot, sau un studio pentru fitness. Sauna poate fi folosită ca saună cu aer uscat sau saună cu vapori care pot să conțină diferite extracte vegetale.
Sauna cu infrarosu ii aduce organismului numeroase beneficii datorita caldurii patrunzatoare care duce la crearea unui proces de transpiratie ce porneste din interiorul corpului. Pielea este incalzita direct, la fel si muschii si intregul organism. Drept urmare, transpiratia este mai intensa decat cea in sauna normala, iar toxinele sunt eliminate din corp mult mai rapid si mai eficient.

Beneficiile saunei cu infrarosu

Amelioreaza durerile musculare
Infraterapia are efecte antispasmodice, analgezice si antiinflamatoare. Prin caldura linistitoare a razelor infrarosii, se poate obtine cu usurinta efectul de relaxare si calmare pentru muschii incordati sau afectati de durere. De asemenea, razele infrarosii si-au demonstrat eficienta si in tratarea durerilor articulare, a reumatismului, a fibromialgiei si a sindromului de picioare grele.

Contribuie la detoxifierea organismului
Se stie deja faptul ca in timpul sedintelor de sauna circulatia sanguina este stimulata, vasele de sange sunt dilatate, irigarea cu sange se mareste, iar metabolismul este accelerat. De asemenea, glandele sudoripare isi sporesc activitatea, iar acest fapt duce la eliminarea prin porii pielii a substantelor nocive din corp, precum toxine, nicotina, acid sudorific, sodiu si colesterol. Transpiratia reprezinta procesul natural de detoxifiere al organismului prin eliminarea substantelor nocive acumulate zi de zi.

PROGRAM INFORMATII & REZERVARI : Marti-Duminica 10:00-18:00

REZERVARI SERVICII WELLNESS&SPA