Club Vella - Party time!

DJ, MC, petrecerea începe. Tu unde ești?

La vella yachting club-Locul în care se realizează omogenizarea perfecta dintre un peisaj de basm și oportunitatea de a petrecere o zi în zona de plaja cu baldachine la umbra și soare , șezlonguri pe ponton acompaniate de piscina incalzita, jacuzzi, masaj, zona spa, sala sport și terase unde servești preparate atent concepute si selectionate in materie de mancare si bautura. De asemenea, vă punem la dispozitie ambarcatiuni de diferite capacitati pentru planificarea unui eveniment intim, select sau o petrecere memorabila îmbinate bineînțeles cu decorul de vis oferit de o plimbare pe Dunăre.
Clubul de noapte reprezintă personajul principal al peliculei realizate de noi, astfel, debutul sau a avut loc pe data de 4 Iulie 2015 iar încă de atunci este în plină ascensiune. Weekend de weekend gazduieste sute de invitați ce se distează pe ritmurile asigurate de DJ rezident, acte artistice și de invitații speciali.
Clubul La Vella te întâmpină încă de la primii pași cu un dinamism voit ce te poate face, chiar si pentru o scurta perioada de timp, sa te detasezi de ritmul cotidian. Aici vă puteți bucura de o seară de neuitat. Panourile LED, jocurile de lumini, tunurile cu CO2, conturează perfect cadrul inedit, oferind publicului „acel strop de vitalitate”

PROGRAM INFORMATII & REZERVARI :Marti- Duminica 10:00-18:00

REZERVARA ACUM

CERE OFERTA PERSONALIZATA