PRIVATE EVENTS

Alege Vella Arena Resort And Spa si cu siguranta vei beneficia de toate serviciile astfel incat totul sa fie unic si fara repros.
Locația noastră se află intr-un cadru natural mirific , oferind o priveliște de vis și intimitatea dorită la astfel de eveniment.
Felul in care oaspetii nostri sunt tratati, face ca Vella Arena Resort And Spa, sa fie o locatie apreciata pentru profesionalism si exclusivismul serviciilor.
Maiestria bucatarilor reuseste sa puna in valoare meniurile traditionale romanesti cat si meniuri cu specific culinar international.
Barul si personalul ce deserveste acest sector sunt structurate astfel incat prin tot ceea ce ofera toti oaspetii sa fie pe deplin multumiti.
Aria evenimentelor ce se organizeaza in cadrul La Vella Yachting Club este una ce ofera unicitate – piscina cu lumini ambientale pe timpul noptii , jocuri de lumini , plante naturale , corner foto astfel incat imaginea ce va contura evenimentul dumneavoastra sa fie de neuitat si evidentiata.
Evenimentele festive si private se pot organiza in cadrul Vella Arena Resort And Spa pe toata perioada anului EXCEPTIA fiind facuta de zilele de SAMBATA cand suntem dedicati SERILOR DE PARTY consacrate in specificul activitatii noastre.

PROGRAM INFORMATII & REZERVARI : Marti – Duminica 10:00 – 18:00

REZERVA ACUM